søndag 16. januar 2011

Trim og kroppslig vedlikehold :)

Da kan jeg med stolthet legge fram at denne uken har vært ganske aktiv, og det trengs!!
Formen har ikke vært på sitt beste på leeeenge, og trimmen har blitt bytta ut med "kvalitetstid" med å syns litt synd på seg sjøl. Kreativiteten har heller ikke blomstra i det siste.
Men denne uka, har jeg faktisk hatt 3 treningsøkter (1time zumba, 1 spinning-økt og en tur på ca 1 mil ) . Så da håper jeg at livet nok en gang er på tur til å smile til meg, og at jeg er på tur ut av den tåka jeg har vært siste månedene! I alle fall herlig å bruke kroppen igjen ! OG det er bare JEG som kan endre det!!!! :)
Litt kreative innlegg har det også blitt, de er på tur inn i bloggen når som helst :)
Da er det bare å ønske mine følgere og andre innom, en suuper uke, måtte den bringe med seg masse godt til dere alle!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. God uke ønskes til deg og Ann Hilde :)

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Ja.. det er en utfordring å kaste seg ut i det etter måneder rolig.. Jeg kaster meg denne uka ut i det tøffeste jeg har gjort på mange år. NÅ MÅ det bli en forandring og dermed er det bare å begynne!!!! Så denne helga har det vært mye kos.. *fnis*

  Go' uke!

  SvarSlett
 3. Dyktig du er Ann Hilde!! Jeg har ikke fått trena på leeenge... Og gratulerer så masse med blogg! Driver å lager meg blogg jeg også, men vet ikke om det er noe for meg egentlig....Hm...vi får se hva det blir til slutt.

  SvarSlett